Mostani bejegyzésemben a munkavédelmi előírásokról írok. Mire kell odafigyelni azoknak a vállalkozásoknak, akik munkavállalókat alkalmaznak? A munkavédelmi előírások betartása különösen fontos.
Közétkeztetők részére HACCP rendszer kiépítése, HACCP kézikönyv készítése. Velünk a Hatósági megfelelés könnyen megoldható!
Meglévő HACCP rendszerek és kézikönyvek frissítése és felülvizsgálata! Így nem lesz probléma a Hatósági ellenőrzés során!
A munkavédelmi kockázatelemzés elkészítése kötelező a közétkeztetőknek is.
(már egy alkalmazott esetében is)
Az ANTSZ kiemelt ellenőrzési területe, ezért különös figyelmet igényel.
A dolgozók oktatásában is segítünk, akár az Ön egységében személyesen vagy oktatási anyagainkkal.
Tekintse meg higiéniai és munkavédelmi oktatási anyagainkat melyet közétkeztetők részére ajánlunk.
A hatóságokkal kialakított kapcsolatunk a közösen megtartott oktatások számának növekedésével folyamatosan mélyül, így a törvényi ismereteink és az ellenőrzésekről szerzett tapasztalataink hétről-hétre növekednek.
Ebből a tudásból naprakész segítséget és tanácsokat tudunk nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek minket bizalmukkal!
Garancia és megbízhatóság
Áraink
Közétkeztetői szakmai tapasztaltunk
Az ország területén számos közétkeztető, élelmiszer-előállító, vendéglátó és kereskedelmi egységben dolgoztunk 2002 óta szaktanácsadóként különféle munkákban.
Néhány Élelmiszerbiztonsági munkáink (HACCP) közétkeztetők részére az ország különböző területein:
Ismerje meg szakértő csapatunk tagjait. Keresse bizalommal felkészült szaktanácsadó kollégáinkat és tegye fel kérdéseit. Szívesen segítünk Önnek is!
HACCP Auditor és szaktanácsadó szaktanácsadó (biz. szám: 2001/53)
Munkavédelmi technikus (biz. szám: CXB B 144666)
HACCP rendszergazda, HACCP szaktanácsadó (biz. szám: 025/2007)
év szakmai tapasztalat
százalék megfelelési garancia
fős szakértői csapatunk segítsége
Segítünk az idei Hatósági megfelelésben
Rendszeresen megosztjuk olvasóinkkal a legfrissebb törvényi változásokat, érdekes cikkeket, hasznos tippeket. Ha Ön sem szeretne lemaradni ezekről, akkor kövesse népszerű cikkeinket a fő honlapunkon a www.haccprendszerkiepites.hu
Mostani bejegyzésemben a munkavédelmi előírásokról írok. Mire kell odafigyelni azoknak a vállalkozásoknak, akik munkavállalókat alkalmaznak? A munkavédelmi előírások betartása különösen fontos.
A közétkeztető egységek ellenőrzése, illetve azok a vállalkozások is, akik tálalókonyháknak főznek előtérbe kerülnek.Nézzünk néhány példát, ami alapján fel lehet készülni az ellenőrzésekre.
Keressen minket bizalommal és tegye fel kérdéseit!
Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 8:00 – 16:00
Telefon: Nagygyörgyné Bartók Adrienn +36 70 318 8711